Bliv glad for din rygpatient 2025

40 lektioner
Undervisere: Morten Rask, Frederikke Uldall Urne, Catrine Neble, ass. Maja Meirup

Syntes du også, at det er svært og til tider uoverskueligt, når patienten henvender sig med smerter i nakke, ryg, lænd, skulder, hofte og knæ. Hvor skal man starte? Hvor skal man ende, og hvordan danner man sig en struktur i sin undersøgelsesteknik, så hverdagen bliver lettere. Kurset er et grundkursus i faget muskuloskeletal medicin. Du lærer at undersøge, diagnosticere og behandle den dårlige ryg. Du vil lære undersøgelsesteknik, så du kan diagnosticere de hyppigste og mest almindelige lidelser i de store led.
Via teoretiske oplæg og indøvelse af undersøgelsesteknik på hinanden tilegner du dig praktiske færdigheder i diagnostik, bløddelsbehandling og ledartikulering. Dette er undersøgelses- og behandlingsgreb, som du umiddelbart kan anvende i konsultationen efter kursus.  
Vi vil komme ind på træning som behandling, da det sammen med Manuel Behandling er det med bedst evidens for at afhjælpe akutte og kroniske problemstillinger i ryg og nakke. 
Det drejer sig om bevægeapparatets sygdomme og dysfunktioner i bred forstand og dermed om et meget stort problemområde i almen praksis, hvor op mod en tredjedel af henvendelsesårsagerne vedrører bevægeapparatet. Efter at have gennemført dette Grundkursus i muskuloskeletal medicin har du mulighed for at deltage i overbygningskurserne.
1. års abonnement på den elektroniske lærebog er inkluderet i kursusprisen. Derefter koster abonnement 199 kr/år. Bogen bliver løbende udbygget.

Opholdet er med halvpension. Indkvartering: 2 i hver lejlighed; evt. 3 eller 4 i større lejligheder. Room mates kan ønskes ved tilmeldingen - hvis begge parter skriver det! At bo alene i lejlighed koster kr. 6.800 ekstra, og 2 i lejlighed med 2 soveværelser koster kr. 3.500 per kursist. Særindkvartering er dog ikke altid muligt.
Kurset søges godkendt til refusion fra EUF.

Arrangement oversigt

Start dato 24-01-2025 9:00
Slut dato 31-01-2025 16:00
Kapacitet 30
Tilmeldte 0
Sidste frist 17-11-2024 23:55
Pris Pris, incl. rejse: kr. 31.900 / kr. 32.900 for ikke-medlemmer
Det foregår La Santa, Lanzarote