Smerter i arme/ben og idrætsmedicin

(GRUNDKURSUS) Ekstremitetskursus
(5 dages kursus - 40 lektioner), LaSanta, Lanzarote

5 dage - 40 lektioner
Undervisere: Finn Johansen, Lars Faldborg, Karen Goos og Charlotte Voglhofer

Syntes du også det er svært og til tider uoverskueligt, når patienten henvender sig med smerter i skulder, arm, albue, håndled, fingre eller hofte, ben, knæ, ankel og fødder?. Hvor skal man starte og hvor ender man?  Hvordan danner man sig en struktur i sin undersøgelsesteknik, så hverdagen bliver lettere. ”Ekstremitetskurset” er et grundkursus i faget muskuloskeletal medicin. Du lærer at undersøge, diagnosticere og behandle skader i over- og underekstremiteten. Du lærer undersøgelsesteknik, så du kan diagnosticere de hyppigste og mest almindelige lidelser i de store muskelgrupper og led. Vi vil komme ind på de hyppigste idrætsskader i bevægeapparatet. Du vil blive undervist i træningsfysiologi og idrætsskader både de akutte og de belastningsudløste, og vi vil komme ind på rehabilitering og øvelsesbehandling. Via teoretiske oplæg og indøvelse af undersøgelsesteknik på hinanden tilegner du dig praktiske færdigheder i diagnostik, bløddelsbehandling og ledartikulering. Dette er undersøgelses- og behandlingsgreb, som du umiddelbart kan anvende i konsultationen efter endt kursus. Det drejer sig om bevægeapparatets sygdomme og dysfunktioner i bred forstand og dermed om et meget stort problemområde i almen praksis, hvor op mod en tredjedel af henvendelsesårsagerne vedrører bevægeapparatet. 
Opholdet er med halvpension. Indkvartering: 2 i hver lejlighed; evt. 3 eller 4 i større lejligheder. Room mates kan ønskes ved tilmeldingen - hvis begge parter skriver det. At bo alene i lejlighed koster kr. 5.500 ekstra - dog ikke altid muligt.
Kurset er godkendt til 4 dages tabt arbejdsfortjeneste á 4.000 kr. 5 dages kursusafgift á 2.400 kr. og transportudgift max 1.500 kr.
Kurset er godkendt som SE-uddannelse for 1 dag og 4 dage som selvvalgt efteruddannelse.

Kurset har aktivitetsnummer 2021-0027.

KURSET ER AFLYST

Kursusoversigt

Kurset starter 05-03-2021 9:00
Kurset slutter 12-03-2021 16:00
Tilmeldingsstart 21-11-2019
Antal pladser 30
Antal tilmeldte 7
Sidste tilmeldingsfrist 05-08-2020
Pris Pris: kr. 28.000 / kr. 29.000 for ikke-medlemmer. Inkl. rejse
Det foregår La Santa, Lanzarote
Kurset er overtegnet eller sidste tilmeldingsfrist er overskredet